Fixat!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen och jag ber om ursäkt för det. Till er som håller på att läsa min blogg!
Men idag har jag iaf fixat med sallad tills imorgon när vi ska åka till kolmården. Jag har diskat packat färdigt, och nu håller jag på att baka tills ikväll. Ska ha med mig en paj till Adde och Pillan det är en marängblåbärspaj och till den ska man ha marsansås. Men den ska inte jag fixa den skulle Pillan ta och fixa.. =) Börjar känna mig lite stressad ska ju hinna med att städa också lite innan man åker så att man inte kommer hem till ett bombat h**hus, ska göra rent i kattlådan också tömma soporna slänga disktrasan vattna blommorna också. Ni förstår ju det är ju lite att göra.. Men men det ska nog gå bra, när man har gjort allt de man ska göra så tycker man att det är jätte skönt när det är gjort.. =)

Igår gjorde vi inte så mycke jag och Lars var ut på birsta och handla lite inför resan medans Elise var på dagis, det är så mye lättare att handla när inte hon är med. Efter att vi hade hämtat henne så tog vi en promenad till min farmor och farfar och fika lite, dom ville träffa oss innan vi åkte.. =) Så vi satt ute för första gången och fika där igår.. Det var så mysigt att sitte i solen och fika. Dock så blev jag lite snurrig i kolan för jag är ju så dålig på att dricka när det är så varmt ute. Så när jag skulle in och fylla på vattenflaskan så sa Lars till mig att du kan gott och väl dricka två flaskor med vatten.. *hehe* drack dock bara en halv..

Nä nu ska jag ta och kolla in pajen den står just nu i kylen innan jag ska ställa in den i ungnen medans jag gör marängen, när jag har gjort klar marängen så ska jag hälla ner blåbärna där och vända om försiktigt. Efter de så ska man hälla ner det i pajformen och in med det i ugnen ett tag till marängen har fått lite fär..

Men jag skriver mer ikväll innan vi går och knoppar..

Var tvungen att ta ett kort.. =)

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0