LESS!

Jo de kan jag ju lova att jag är, det började redan igårkväll.. = ( Vi gick och la oss klockan 23:30 ungefär och de i sig gör ju ingenting.. Men att ligga och vrida och vända sig i sängen är inte kul, kunde inte somna förrän klockan var 01:15 ungefär.. Det är så jävla varmt inne på vårat rum, det går inte att få ner värmen.. = ( Vi har 27 grader där inne då kanske ni förstår att det inte går att sova där. = ( Sen när jag väl somnade så har jag sovit väldigt oroligt, jag vaknade klockan 03:15 (suck) tog som sagt ett tag att somna om igen. = ( Sen när jag väl hade somnat så vaknade jag av att jag trodde att Elise ropade på mig men dock, och då var klockan 05:30 (hmm) låg och vred och vände mig till 06:45 då var det ingen mening att ligga kvar längre, så då klev jag upp.. = (


Tidigare i helgen

I lördags så var vi ner och badade på ljungan och det var skönt kan jag lova.. = ) I söndags så var vi upp till min mormor och morfar i deras stuga och hälsade på.. = ) Vi grillade lite korv och hade allmänt trevligt.. = ) passade på att sola lite också. Det var väldigt skönt. = ) Åhh vad Elise njöt när vi var där uppe mormor tappade upp vatten i en balja som hon sprang och lekte med, hon fick två vattenkannor som hon sprang och fyllde och vattnade blommorna.. = )
Igår måndag så var vi ner till stranden igen och badade, det var jag Elise och min mamma som gick iväg och det var jätte mysigt varmt och skönt i vattnet, inte så jättevarmt i luften eller det känndes inte lika varmt som dom tidigare dagarna iallafall eftersom det fläcktade lite. Men som sagt det var ju välldigt skönt nere på stranden, men det var inte så skönt när man kom hem för jag upptäckde att jag hade bränt mig lite.. = (
När vi var där på stranden så kom min farmor ner och hälsade på också.. = ) Efter ett tag så kom min farfar också ner och sa hej innan han och farmor åkte hem, och jag Elise och mamma gick hem.. = )Tänkte höra om det är nån som är sugen på att köpa en mobil?

Det är en Samsung F480 Touchwiz vi har satt ett pris på 1500 kr
Nån som är sugen?
Om ni är sugen så kan ni skriva till oss på l8o4@hotmail.comBad tjejen.. = )
= )
Foto: Jag

Nä nu ska jag ta och lägga mig på soffan ett tag och se om jag kanske kan lyckas att somna lite.. = )

Ha det nu så bra idag och drick mycke vatten..

Kram på er

Ljungan!

Idag har jag varit med min mamma Elise och Christer i ljungan och badat. Åhh vad Elise njöt av att vara där.. = ) Hon var först med att gå ner i vattnet.. = ) Nä nu kan jag inte skriva mer ska till mamma och käka lite men ha de bra så höres vi..

Elise nere på ljungan.. = ) gud va hon njöt av att bada..
= )
Foto: Jag

Kommer fler bilder senare..

Ha det nu så bra i denna värme och se till att dricka mycke så att ni inte åker på solsting

Kram på er

Bad premiär!

Jo det kan jag ju lova att det blev idag.. = ) Vi åkte iväg idag vid 10 halv 11 ungefär så att det inte skulle bli så varmt.. Satt på ballis nu ett tag och jag kände de att det var nog tur att vi inte åkte nu på eftermoddagen för då hade nog lilltjejen inte varit nå pigg ikväll..

Så det blev en tur till stekpannan idag, åhh det var så mysigt där.. Det var bara vi där.. *hehe* Elise var den som gick ner i vattnet först.. Eller hon var på väg ner men sen kom hon på att hon skulle hämta mig.. = ) Så vi gick ner till vattnet, hon var ner med fötterna i vattnet men hon ville inte sätta sig ner eller gå så långt ut och de är ju bra.. = ) Men sen när Lars min mamma och min bror kom ner så var det roligare att gå på bryggan än i vattnet..
Så idag har man tagit sitt första dopp.. = ) Och det var så skönt. Dock så glömde jag att ta med kameran.. = (

Skulle ha åkt iväg och bada med Sammy och dom men dom skulle åka nu på eftermiddagen och Elise hade inte klarat av de så vi får ta det nån annan dag.. När det är lite svalare också kanske vi kan ta det på förmiddagen? Skulle vara kul att åka iväg med er också.. = ) Så att barnen får leka lite.. = )

Hade besök av Sammy och dom igår och då var vi i skogen så att dom fick leka på hinderbanan lite.. = )
= )
Foto: Jag

Nu går vi mamma kom nu.. = )
= )
Foto: Jag

Nä ha det nu så bra i värmen så ska jag gå och väcka Elise.. = )

Kram på er

Kanon väder.. = )

Det kan man ju lungt säga att det har varit idag.. = ) Elise var ju på dagis som vanligt idag, men när vi hade hämtat henne så åkte vi upp till Adde, Pillan, Sammy och Adam.. Dom har ju köpt en studsmatte (eller hur det stavas) idag så vi blev uppbjuden på grillad korv så att barnen skulle få hippa lite.. = ) och det kan jag lova att dom gjorde... Det var inte bara dom som hoppade det var även vi vuxna och jag kan ju lova att det var roligt.. = )
Tänkte att jag ska ta och lägga upp lite bilder, som jag tog  med mobilen idag. Våran vanliga kamera dog ju typ efter två kort.. = (
Kommer dock inte att vara sån bra kvalitet på dom... = (

Härlig bild synd att Sammy blev suddig.. = (
= )
Foto: Jag

Elise tyckte inte att det var så lätt att stå upp på studsmattan, men det var lika roligt ändå.. = )
= )
Foto: Jag

Far och dotter vilade lite efter att dom hoppat.. Elise ville att dom skulle sova.. = )
= )
Foto: Jag

Då var det dags att hoppa igen.. = )
= )
Foto: Jag

Kommer det nån bild från i midsommar också.. = )

Ute på upptäcksfärd hos farmor och farfar.. = )
= )
Foto: Jag

Elise tycker om sitt nya munspel.. = )
Älskar dig gumman
Foto: Jag

Nä nu orkar jag inte skriva mer men ha det nu så bra och håll tummarna att det blir fint väder imorgon.. = )

Nu blir det sängen och hoppas på att man får sova tills imorgon

Ha det bra

Kram

Midsommar!

Jo de har ju varit de i helgen då.. = ) En riktigt trevlig midsommar har det varit också.. Först på fredagen så var vi ute hos Lars mamma och Clifford och dit kom även Elise kusiner med Adde och Pillan så klart.. = ) Riktigt god mat och trevligt sällskap.. = ) Blev även bestämt att jag, Elise, Pillan, Adam och kanske Carina ska åka in till stan och kolla lite medans dom andra killarna åker upp till nolby och kollar på typ crossar eller nått som ska hoppa där i gamla hoppbacken.. = ) Efter att vi varit hos Carina och Clifford åkte vi upp till min pappa en sväng innan vi åkte hem så att Elise fick sova..

På lördagen så åkte vi till Lars morfar och fira han på hans 81 års dag.. = ) Där blev det smörgåstårta... *smaskens* efter de så åkte vi hem ett tag så att Elise fick sova sen bar det av till min mamma och käka där.. = ) Skönt att inte behöva laga nån mat..

Idag söndag så kom Lars pappa på besök och käkade lite Thaikyckling här och det blev riktigt gott om jag får säga det själv..= ) Efter de så fixade vi lite med bilarna och efter de så åkta Janne hem, senare på kvällen kom min mamma och min farmor och farfar och käka lite midsommartårta som jag hade gjort.. När dom hade åkt så gick vi ut med Elise så att hon fick cykla lite och plocka lite blommor.. = ) Sen dom fick plocka blommor på dagis till midsommarfirandet så har Elise blivit tokig i att plocka blommor..  = ) Det gör ju inte mig något för jag tycker att det är fint när det är lite blommor på borden.. Men Lars tycker inte så mycke om att gå och plocka blommor.. *hehe* men det struntar vi i..  = ) för jag tycker om vildvuxna blommor typ som (smörblommor, hundkex) och lite sådant..

Nä nu orkar jag inte skriva mer men skriver mer imorgon ska ta och lägga upp lite bilder imorgon också.. = )

Ha det nu så bra, och håll tummarna om att vi får bättre väder imorgon.. = )

Kram

IKEA

Jo idag har vi varit på IKEA igen.. = ) Var ut och köpte en ny matstol till Elise, ska se om hon käkar lite mer nu.. Hon vill ju inte sitta i sin hokus pokus stol så vi köpta en på IKEA iställe.. Åsså var vi in på Hobbex och köpte ett munspel till henne, hon är helt tokig i det.. = )
Träffade Sammy och Pillan på IKEA också.. = ) Trevligt att träffa er..
 
Så ser Elise nya matstol ut... = )
Elise nya stol
Foto: Från IKEA


Vad har vi hottat på med mer idag då? Jo Elise har ju varit på dagis så då passade vi på att åka in till stan och lämna in några papper till mig, jag har ju sökt in till Sundsvallsfolkhögskola utbildning Behandlingsassistent..

Nä nu ska jag ta och käka mig lite fil men ha de bra så höres vi..

Kram

Plugga?

Det är frågan det.. Det verkar ju som att jag måste sätta mig i skolbänken igen, inte så glad för det men man måste ju. Det är ju innte direkt lätt att få jobb idagens läge.. = ( men det kanske är bra om jag pluggar lite.. Om jag nu bestämmer mig för att plugga så blir det behandlingsassistent.

Idag var vi på kalas hon Adde och Pillan (Elise kusiners föräldrar fyller år ena idag och andra imorgon) = ) Tack för jätte smaskit fika..  = ) hehe tänkte att vi skulle komma upp nå i veckan på lite fika om det går bra.. = )

Elise kusiner.. = )
Fin bild= )


Aja nu orkar jag inte skriva mer..

= )

ha det  nu så bra i detta SKIT väder..

Kram på er

Fortsättning på kort!

Så nu kan jag ta och lägga ut lite kort igen, för nu sitter ju inte Lars och spelar direkt.. Nu sover han iställe *hehe*

Lars och Ziza, men dock finns inte Ziza kvar.. = (
= )
Foto: Jag

På norrabergen 1 månad innan Elise föddes.. = ) (det är Christer, Sammy och jag på bilden)
På norra typ 1månad innan Elise föddes.. = )
Foto: Lars

Hund och kattvakt ute hos svärföräldrarna 6 dagar innan Elise kom.. Bilden visar Tingeling
= )
Foto: Jag

Jag och Lars utanför Thaipaviljong.. = ) var där när dom firade kungens 100års dag i Thailand
= )
Foto: Nong

Kan man säga nå annat än att det är vackert? Hur fan kan man sitta och göra nå dyligt, dom måste ju ha tålamod så att det står härliga ting och det.. = )
= )
Foto: Jag

Barnvakt till lilla Sammy.. = ) Här var du inte gammal lillgubben.. = )
= )
Foto: Jag

Hehe, Sammy tyckte inte att det var så varmt.. Men jag kan ju lova att jag tyckte det var skönt att komma ner i vattnet med fötterna och svalka dom, jag fick så mycke vatten i dom så dom blev ju stora som jadu jag vet inte vad.. = )
5 dagar innan Elise kom
Inte så varmt tyckte Sammy 
Foto: Lars

Fick besök av Sara och Tilly.. = )
2 dagar innan Elise kom
Tilly och Sarah
Foto: Lars

Sista magbilden.. = )
= )
Foto: Lars

Första familjebilden, bästa dagen i hela mitt liv.. = )
= )
Foto: Carina (svärmor, farmor)

Första bilden på mor och dotter.. Åhh vad jag älskar dig gumman
= )
Foto: Lars

Åhh gumman vad du är vacker.. = ) Våran lilla prinsessa!! Mamma och pappa älskar dig
= )
Foto: Jag


Nä nu ska jag ta och lägga upp en bild på hur Elise ser ut idag.. = ) Hon fyller ju snart 2 år, tiden går så fort jag vet inte vart den tar vägen.. Men det är underbart också, få följa sitt barnsutveckling.. = )

Gud va tiden går.. = )
= )
Foto: Jag

Vacker bild
= )
Foto: Jag (mobilkameran)

Nä nu ska jag ta och göra en macka till Elise sen ska vi göra oss klara för att åka till Janne ()

Kort!

Igår så satt jag och kolla igenom lite kort från innan Elise föddes... = ) Tänkte ta och lägga upp lite bilder.. = ) Kollade även från dom första dagarna när Elise föddes..  = )

Typ första bilden på mig
Samma dag vi köpte kameran
Foto: Lars

Gravid med Elise i vecka 32... Gud va jag saknar den tiden.. = ) saknar magen konstigt nog
= )
Foto: Lars

Här var inte Sammy gammal.. = )
= )
Foto: Lars


Nä nu kan jag inte lägga upp fler bilder lägger upp fler imorgon.. = ) Imorgon ska vi på kalas också, ska till Adde och Pillan. innan vi åker till dom så ska vi till Janne och hälsa på lite..

Nä nu ska jag kolla lite på tv innan vi ska gå och sova men ha det så bra

Kram på er

Åhh vilket vackert väder (eller inte)

Jag som hade hoppats på att det skulle bli soligt och fint idag, vi ska ju ha städdag på dagis idag och då vill man ju gärna ha lite finväder. Men ack va jag fick fel på väder.. = ( Men men det är ju bara att klä på sig så att man inte fryser.. Kan ju hoppas på att det blir finare med dagen, ska ju inte vara där förrän klockan 15:00 så det kanske är finare väder då.. = )

Annars så ska vi inte göra så mye idag tänkte att vi skulle ta en promenad till min farmor och farfar och hälsa på lite.. = ) var ju ett tag sen vi var där nu.. Ska nog ta och ringa dom sen, typ vi 10 kanske.. = )

Sen imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på med kasnke kan hitta på nått med Elise kusiner.. = ) Var ju ett tag sen nu igen.. = (

Just de jah, Pillan om du läser detta. Ska ni ha nå kalas i helgen? Och vad önskar ni er? Kan ju vara bra att veta.. = )

Inte har jag fått till sims 3 än heller så att jagkan få nå pengar när jag sitter på bärbara och spelar heller.. = ( Det vill sig inte, för när jag trycker på Ctrl + Shift + C så öppnar det ett program iställe för att öppna rutan där man ska skriva in koden till pengarna.. = (

Hehe, stör pappa när han spelar Gutar Hero Metallica (springer mellan benen på han) = )
hehe springer mellan benen på pappa när han spelar Gutar Hero Metallica.. = )
                                                                                                                       Foto: Jag

Såhär såg det ut.. = )
= )
                                                                                                                     Foto: Jag

Ute och cyklar på farfars jobb.. = )
på farfars jobb
                                                                                                                      Foto: Jag

Ny frissad, det blev lite snett men det gör inget för våran lilla prinsessa är lika vacker som alltid.. = )
Lite snett men det gör inget.. = )
                                                                                                                      Foto: Jag


Nä nu ska jag ta och leka lite med Elise.. = )

Ha det nu så bra i detta pissiga vädret

Kram på er

Hmm!!

Vad ska man säga?

Idag när vi skulle hämta lilla på dagis så kom vi upp och då såg vi att hon hade gjort illa sig.. = ( Det första  hon sa när vi kom upp på dagos det var att hon hade ont i fingrarna.. Så vi fick ju veta att hon hade klämt sig precis innan lunch.. = (
Fingrarna såg inte alls bra ut när vi kpm så vi bestämde oss för att åka och kolla upp så att det inte var nå allvarligt, som tur var så var det inte de. vi åkte upp på runtgen och kolla också för säkerhetskull, lika bra att kolla upp om det skulle visa sig att hon får nå problem i framtiden inte för att vi tror att hon kommer att få de men ändå så att man har nå som man kan skicka till försäkringsbolaget om det nu skulle bli nå..

Men som sagt dom hade varit på väg in från rasten eller vad man ska säga och då var det nån av barnen som hade råkat slå igen dörren på hennes fingrar, så när dom hade fått bort fingrarna så hade dom sett platt ut.. = S så vi får se hur det går. Men det som stör oss mest det är att dom inte ringde till oss och berätta det.. =@ tycker ju att dom kan ringa om till och med personalen blir oroliga.. = (

Men men nu ska jag ta och kolla om jag kan få till sims så att jag kan spela lite.. Lite irriterande för jag kan inte få till det så att jag mer pengar så jag kan inte bygga nå.. = ( jag fick till det på ena datorn men nu på bärbara får jag inte till det..

Härlig sommarbild.. = )
= ) 
                                                                                                                     Foto: Jag

Men nu får ni ha det så bra

Kram på er

Helgen i sig!

Har det inte härnt så mye, vi skulle ha åkt in till stan i går på Nationaldagsfirandet men det blev inget.. Det var ju inte direkt nå fint väder om man säger så.. = ( sen hade vi tänkt att åka in på crusingen också men det blev ju inte heller nå eftersom det var taskigt väder.. Så vi gick till min mamma iställe och käka lite currygryta.. = ) Det var smaskens de..

Nu idag har det inte blivit så mye, släppte av Elise hos mormor så jag och Lars åkte iväg och fixa lite saker, och nu ikväll har man varit iväg och röstat..
Så nu sitter jag och kollar på Twisted och provar att installera nya sims 3 på bärbara.. = ) ska se om det funkar att såela på den eftersom det inte går att spela på den andra datorn eftersom CD pajjade idag.. = (

Våran lilla solstrole.. = )  
= )
                                                                                                                       Foto: Jag
Nä nu ska jag dra...

Ha det bra

Kram

Typiskt

Elise har inte sovit nå på dagis idag.. Så nu får vi hoppas på att hon sover lite innan vi ska till mamma och käka för att  sedan gå vidare till farmor och farfar och fira farmor. = ) Ska bli kul att åka dit i kväll för då kan Elise leka med Appe och Wilma.. = ) Hon tycker så mye om att leka med dom.. = ) Nä nu ska jag ta och plocka lite här hemme medan Elise vilar lite sen ska jag inte göra så mye vänta på att hon vaknar så att vi kan gå bort till mamma..

Ähh, jag vet  inte vad jag ska skriva nu så jag slutar med detsamma

Grattis gammfammo.. = )
En helt underbar sommarbild..= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Ha det nu så bra

Kram på er

Kanonväder även idag.. = )

Det såg inte lovande ut i morse när jag gick upp med Elise på dagis men nu på eftermiddagen så blev det ju kanonväder..= ) det är nästan så att man flyter bort.. *hehe*
Hmm, vad ska man hitta på resten utav dagen då? Kanske ska man ta och promenera till mamma och fika lite.. = )
Åhh imorgon ska man till min farmor och farfar då.. = ) Farmor fyller ju år imorgon så då är det tårta där.. *mumma* annars så ska vi inte gåra så mye förutom på fredag för då ska vi eventuelt åka iväg med Elise och hennes kusiner så att dom får leka av sig lite.. = ) Det är ju inge dagis då så då kan man ju åka där innan lunch så att det inte blir så sent med maten..

Maten idag det blir panerad firre med potatis och lite sallad.. Åsså blir det lite bubbelvatten till de, kan det bli bättre? Just de ja det blir ju en citronskiva till fisken också, det går ju inte att glömma bort citronen elle.. = )


= )
                                                                                                                    Foto: Jag

Ha det så bra i värmen

Kram

RSS 2.0