Lilla vasaloppet!

Japp idag var det lilla vasaloppet uppe på dagis.. =) Dock så åkte ju inte dom små barnen skidor dom fick åka pulka.. Det var meningen att dom skulle få åka i spåret som var uppgjort men det gick inte för man sjönk ner så mycke när man skulle gå där! Så vi fick gå till Jehovasparkeringen och åka där. Hmm jehovas.. Ja jag berhöver ju inte skriva så mycke om dom för jag är ju inte så jätte intresserad av det om jag säger då..
Men jag ska ta och prata lite om pulkåkningen. Det var jag min farmor och min farfar som var upp och kolla på lillstumpan när hon åkte, var meningen att Lars skulle följa med upp men han kunde inte för han skulle på ett möte.. Men som tur var så kunde jag ju ta lite bilder eftersom jag hade någon som körde Elise i pulkan.. =) Men hon åkte typ bra 5varv sen ville hon inte åka mer då skulle hon gå med den själv..
Alla barnen var så duktiga.. =D Tänkte lägga upp lite bilder men jag kom på de att det kanske inte är så bra dom andra föräldrarna kanske inte vill att jag ska lägga upp några bilder på deras barn..

Men jag kommer att lägga upp nån bild på Elise..
 Japp idag var det dags för lilla vasaloppet uppe på dagis Första bilden på denna dag

Kommer fler bilder imorgon!

Måste bara skriva de också att Elise fick sin första barnbox idag och ni skulle ha sett vad hon åt av den kommer att lägga upp bilder imorgon eller något. Hon åt typ bara stripsen..

Nä nu ska jag kolla lite på tv men ni får ha de så bra alla ni där ute som läser min lilla blogg..

En sak till.. Hoppas att det ska gå bra på sjukan på torsdag Sammy hoppas att det löser sig med din mage snart.. *kram på dig*
Krama lillbrorsan ifrån oss också

Herrå

Nu är hon sitt vanliga jag igen!

Det är så skönt nu när Elise är sitt vanliga jag igen! Det är så jobbigt när dom små liven är sjuk, men kan inte göra nånting man känner sig så himla hjälplös. Man vill så gärna hjälpa dom. Man försöker att göra allt men det blir inge bättre. Men som sagt det är skönt att hon mår bättre nu! Så till veckan blir det dagis, och då blir det städning här hemma! Lite lättare att städa när man inte har Elise hemma..
Och imorgon ska vi hem till min mamma på kalas, också ska vi få lite käka där Lasagne det är ju så smaskens.. =D

Kommer här lite bilder sen jag tvättade håret på lillstumpan.

Vilket vackert leende. Så glad när mamma tvättar bort all mat från håret! Så vacker

=) Vilket skratt.. =D

Kommer här en till liten bild men nu sitter hon och lirar trummor med pappsen.

Lirar lite trummor med pappsen, det ska börjas i tid. =D Det ska börjas i tid..

Nä nu ska jag ta och göra lite fika till Elise sen kanske det blir lite utgång bort på NSK och träffa morfar och morbror. Var ju ett tag sedan jag träffade min lillebror.. ='(

Ni få ha det så bra där ute i kylan.. Ta hand om er nu

Så j*vla skööööönt!!

Snart så..

Så skönt att Elise håller på att bli frisk nu, hon har varit sjuk hela helgen.. =( Hon fick vaccin på onsdag och efter de fick hon feber låga 38 sen i fredags så slog de till hon fick högre feber och kräktes.. Biverkningar på vaccinet.. Hon åt inget på hela fredagen inte heller nått på lördagen för de kom upp allt ihop. Ringde upp och prata med dom på sjukan på fredagen och fick komma upp och hämta vätske ersättning åt henne som vi försökte få i henne! Men det gick inte så bra.. =( Så i lördags så fick vi åka upp på sjukan med henne.. =( Vi var där uppe klockan 13:45 fick sitta i väntrummet i nästan en timme innan vi fick komma in på ett rum med henne! När vi hade kommit in så kom det först en sköterska och fråga vad det var som var felet, sen gick hon ut där ifrån.. Efter ett bra tag så kom det in en till och kolla tempen på henne och vägde henne. Hon låg på höga 38 och hade gått upp lite i vikt så det var ju bra de iaf att hon hade gått upp!! Sen gick hon också ut från rummet!! Så satt vi så igen och vänta och vänta och vänta! Med tanke på att hon hög feber så tycker man ju att hon ska få en alvedon mot de men inte då.. Det var inte förrän Lars var ut till dom och sa till att hon ska ha en alvedon hon fick en.. Dom trodde ju att hon var uttårkad så tycker man ju att hon ska få lite vätskeersättning men det fick hon inte heller nå utav förrän Lars var ut och sa till om det.. :@ *arg* Som sagt vi fick ju ligga där ett jävla tag innan läkaren kom.. Vi fick ligga ända till klockan 17:15 innan läkaren kom. Så när han väl hade kommit så fick vi ju veta att hon inte led utav uttårkning så det var ju skönt! Men hon var lite röd i halsen och i öronen.. Det var ju inge bra tänkte jag då ska hon käka penicilin igen då.. Men inte då =) så det var ju bra.. Det var biverkningar på penicilinen som hon hade käkat veckan innan för att hon hade haft en öroninflamation.. Så vi fick åka hem igen.. Och det var så skönt att komma hem igen efter att ha varit där uppe en hel dag..

Men som sagt nu håller hon på att bli frisk igen nu är hon bara lite lös i magen, men hon får iaf behålla allt hon käkar.. =) så det är ju skönt de iaf..

Kommer en liten bild här på Elise innan hon blev sjuk
hihi

Efter att hon varit sjuk
=)

Nä nu ska jag ta och göra lite kaffe till mamma..
Kram på er alla där ute

Fläta

Jag måste bara få visa att vi kan göra en fläta på Elise nu.. =D Så kul nu när hon börjar få lite mer hår så att man kan börja sätta upp det på henne! =D Jag tycker att det är jätte gulligt men det tycker ju inte Lars då! Han ser ingen mening i det.. Men men jag tycker att det är fint så jag gör det ändå.. =D

=) Den är inte så stor men en liten iaf.. =D

Imorgon ska Elise vara ledig ifrån dagis också.. Ska ner på BVC och ta vaccin oxkså ska vi kolla om hon har gått upp nå i vikt. Hon har varit sjuk här på sista tiden så hon har inte ätit som hon ska.. Så vi får se imorgon hur det ser ut! Men på dagis tycker dom att hon har blivit lite rundare så förhoppningsvis så har hon inte gått ner så mycke, eller något om det vill sig väldigt väl!

Nä nu kan jag inte skriva mer ska gå och börja med lite käk sen ska jag dra med hela familjen ut ett tag det är så hilma fint väder ute idag så ska ta en liten prommis.. Få se om vi kanske tar en prommis till min farmor och farfar och fikar lite!

Men ha de nu ni alla som läser detta..

Åsså tar ni det lungt i kylan!!

Sidsjön!

I lördags så var vi på sidsjön en hel förmiddag och de var så mysigt! Vi gick runt sjön också matade vi fåglarna också och dom var så fina! Och när  vi gick där på isen så kom det fram en hund till oss.. Åhh den var så himla söt, det var en liten Tax..

Men som sagt, vi gick och gick så kom vi på att vi har ju fika med oss ska vi ta och fika nu då? Så vi satte oss ner i den där lilla hyddan eller vad det är som står där vid skidbacken! Och det var så mysigt..

När vi väl hade fikat så kom vi fram till att vi skulle åka hem.. Som tur var fanns det ju en massa backar som Elise kunde åka pulka i medans vi gick till bilen! På tal om att åka pulka så när vi var på isen och gick så gjorde jag så att Elise fick sladd på pulkan och ni skulle se hur mycke hon sken upp, åhh vad hon skrattade! =D Det var så kul att se.. Få se vad det är för väder kanske blir en tur till helgen också! Om Elise mår bra det vill säga! Var till läkaren igår och fick veta att hon hade öroninflamation och det var ju mindre roligt! För hon tycker verkligen inte om att ta penicillin.. 
Nä nu kan jag inte sitta här.. Måste byta en blöjja (bläääää)...

Vad ska man säga?  Vad ska man säga?? 

Skönt ute Kul att vara ute och gå lite! 

kom springade och hälsa på oss Lilla Taxen som kom fram till oss och var jätte glad..

Haha Host host

Gick och gav fåglarna lite käk Svanen, såg ganska roligt ut. En svan och tusen små änder typ..

Kolla in färgen Fin färg denna lilla and hade

fanns även en vit liten fågel! Åsså en vit mitt uppe i allt

=D Mat mat mat mat mat

hihi Dom kom även upp på land och ville ha mat när vi skulle gå där ifrån.

Nä nu ska jag ta och kolla på halv åtta hos mig.. 

Men ha de bra alla ni där ute som läser detta. Ta det lungt i kylan..

Skönt att du har flyttat hem igen Sarah måste ta och ses nå.. Kram gumman krama Tilly från oss också
 


RSS 2.0