Vilket kanonväder

Gud vilket kanon väder det har varit i helgen.. = ) Igår så var jag, Lars, Elise, min mamma, Lars mamma, Pillan, Sammy och Adam in till stan igår och kolla på motorcyklar.. Adde Sammy och Adams pappa körde i kortegen (eller hur det stavas) sak samma var det väl.. Kanonväder fick vi pch mye fina motorcyklar fick vi se.. = ) Efter att vi hade varit där och kolla så åkte vi hem till svärmor och fika lite..= ) hon hade köpt med sig tårta och bulla hem.. = ) smaskens efter de så åkte vi hem och jag kan ju liva att vi hade en liten dotter som somnade som en stock..= ) helt slut efter dagens aktiviteter.. = ) sen på kvällen så lycksade vi till det och käka thaimat.. mumma

Första gången utan strumpbyxor i sommar.. = )
= )


Lilla Adam fick också vara med på en sommarbild ute hos farmor och farfar..= )
= )

Klart att Sammy också ska vara med på en bild..= )
= )

Käka lite glass senare på kvällen (första egna mjukglassen) = ) 
= )

Och sensare på kvällen så blev det ju lite Robinson tittande, hade hoppats att Jarmo skulle vinna men icke.. Han var den enda värdiga vinnaren tycker jag.. = ) Efter Robinson så fans det inte så mye och se.. Så vi bjöd hit mamma på lite kaffe och hon tog  med sig en bullpåse som hon hade bakat kvällen innan.. *smaskens* sen medans hon var här så kom vi på att vi skulle kolla på hundar på internet, då hittade vi denna (vackra) hund.. vacker kan man ju lungt säga att den är Kaukasisk ovtjarka sök den på blocket så kan ni se vad jag menar.. Men efter att ni har kollat upp den på blocket så kolla in videon på denna sida så kanske man ändrar uppfattning. Ingen hund jag skulle skaffa om jag säger så..
http://svtplay.se/v/1504869/uppdrag_granskning/del_12_av_22 kolla videon sen och se vad ni säger..
Efter att vi hade kollat på videon så gick mamma hem..

Idag så är det ju morsdag så jag och elise tog ett kort på oss och skicka till min mamma.. = ) dock så blev inte jag så bra på bilden så jag klipte bort den.. Men jag har en kopia kvar som jag tänkta lägga upp här..

jag och Elise (som sagt ingen bra bild på mig)
= )

Underbar bild på dig gumman som vanligt.. Mamma och pappa älskar dig
= )


Nä nu ska jag ta och läsa för Elise medans vi funderar över vad vi ska hitta på med..

Ha det så bra i denna värme

Kram på er


Kanonväder.. = )

Idag kan man ju lungt säga att det har varit ett kanonväder.. = )
Så jag och Elise bestämde oss för att bjuda hit hennes kusiner och deras mamma Pillan för min skulle.. = ) Så att jag också skulle ha nån att prata med medans barnen lekte.. = ) Kul var det, mysigt också jag gjorde lite fika som jag tog ut och pillan tog med sig en filt som vi satt på och fika.. mysigt värre.. = )

Ska lägga upp någre bilder från idag.. Kommer att komma en bild på Elise också från ihelgen.. Hon är så sommarfin på den.. = )

Fin sommarbild ellehur?
En helt underbar sommarbild..= )

Fin bild på Adam.. = )
Fin bild

Gud va stor du börjar att bli.. = )
Gud va stor du har blivit

Nä nu ska jag ta och kolla lite på Talang..

Men ha de bra

Kram

10 juni!

Jo då är det städdag på dagis.. = ) Det ska bli mysigt att få vara ute med lilla och fixa lite på hennes dagis.. Också får man ju träffa alla underbara föräldrar till Elise kompisar.. = )
Det ända som är en nackdel med det är att kommunen har nekat alla dagis att köpa in saker som dom behöver.. = (
Lite tråkigt för det måste ju finnas saker till dom små som dom kan hålla på med, dagisen får inte ens köpa spik och sådant.. = (

Det ska ju vara ett lotteri också, så alla föräldrar kan ta med sig nå saker som dom vill skenka.. Så nu sitter jag här och undrar vad det kan vara för nå.. Eller inte vara, utan vad jag ska hitta på för nå som jag kan skönka.. Nån som har nå förslag? Skulle vara snällt om ni kunde komma med nå förslag..= )

Kanske ska skriva vad som har hänt här på siståne, inte för att det har hänt så mye.. Elise har ju varit sjuk så hon har inte varit så pigg så hon har inte orkat att göra så mye.. Men nu börjar hon bli frisk igen så nu ska vi ta och åka upp till hennes kusiner och leka lite..= )

I helgen som var så var vi hos svärföräldrarna och käka god mat.. (grillat första grillningen för i år) = )

Nä nu kan jag inte skriva mer Elise vaknade nu precis så ska ta och gå in till henne.. Skriver mer senare eller det kanske inte blir förrän imorgon..

Åhh i helgen så ska vi nog in till stan en sväng och kolla in alla hojjar som ska glida genom stan.. = ) Lars bror Adde ska ju köra så man måste ju pka in och kolla.. = ) + att Elise kan ju passa på att leka med Sammy och Adam då, kanske kan bli en tur upp till folketspark också.. = )

Nä nu ska jag dra men ha de bra

Kram på er

Vilket väder! = )

Gud vilket härligt väder det är ute idag.. = ) Känns lite dumt att måsta sitta inne nu men Elise måste ju få sova lite eftersom hon har öroninflammation och lite feber.. Hon tycker att det är så härligt att vara ute när det är sådant väder ute.. = ) 

Men nu medans hon sov så passade jag på att leta rätt på Alexander Rybak - Fairytale tycker att den låden är ganska bra faktiskt.. = ) lyssnar även på lite Roddan - Sailing och Johnny Cash - I Walk The Line och lite utav
Gavin DeGraw - I Don't eant To Be.. tycker att dom låtarna är helt kanon.. = )

Alexander Rybak - Fairytale 
 


Ska ta och lägga in lite bilder sen sedan vi var ute och sparka lite boll och blåste lite såpbubblor.. = )

Ha det nu så bra i detta vackra sommarväder

Kram på er

Öroninflammation! = (


Det är dock inte jag som har det, men jag kan ju lova att jag hade velat ta det iställe för Elise. Som ni kanske förstår så är det hon som har det.. Hon har tagit sig och petat i örat här ett par dagar nu men har inte trott att det varit nå för hon tycker om att vara och peta i öronen, men igår när vi satt i soffan så såg jag att det var jätte mye vax som hade runnit ut om man säger så, så idag när jag vakna så ringde jag till läkaren och fick komma ner. Och då fick vi ju det bekräftat att det var en öroninflammation. suck....

Nä nu ska jag ta och ta ett äpple och kolla lite på tv, men ni får ha det så bra och sköt om er..

Imorgon blir det god mat ute hos svärföräldrarna.. = )

Tagit på sig kepsen själv.. Visst blev jag fin då.. = )
= )
                                                                                                                     Foto: Jag

Kram på er

Inte hänt så mye idag!

Idag har vi inte gjort så mye, jag fick en lite sovmorgon och de var skönt kan jag lova.. = ) efter att jag hade vaknat så kolla jag och Elise lite på tv sen gick hon och la sig. När hon hade vaknat så åkta vi och hämta min mamma hon min mormor och morfar.. = ) Sen blev det att handla lite på birsta.. Skulle köpa en dammsugare till Elise men det blev ingen för dom var slut.. = ( men det var tur att det inte blev nån för när vi kom till ICA Maxi så upptäckte vi att vi måste köpa nya skor till henne dom börjar gå sönder.. Så det blir att åka ut till skopunkten nån dag till veckan och koll.. 

Ska kolla på Bones nu sen ska vi ta och käka en äppelsallad.. = ) 

Ska ta och lägga upp en bild på Elise också som jag tog på henne innan hon gick och la sig förut idag.
(dock ingen bra bild lite suddig tagen med mobilkameran) = (

Hmm vad ska du bli när du blir stor då? Nån som har nå förslag? = ) vi har fått förslag på sångerska och telefonförsäljare.. haha
= ) 
                                                                                                                      Foto: Jag

Ha de bra och sköt om er

Kram på er


Polartårta.. = )

Det kan man säga är väldigt smaskens.. = ) sitter nu och kollar på talang det var nån kille inne nyss som kan ränka hur många bokstäver det är i en mening typ utan att tänka. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men ni kan ju gå in på tv4.se och kolla.. Haha nä nu ska jag ta och kolla vidare men ha de bra så höres vi nå..
Lägger in en länk så att ni kan kolla på killen som jag pratade om..
http://tv4play.se/noje_och_humor/talang?videoId=1.984728&renderingdepartment=2.34566

= )
                                                                                                                     Foto: Jag

Kram på er

Taperter!!

Jo vi var ju med Johan till ejes idag och kolla på tapeter till han.. Åhh gud vilka fina tapeter vi hittade till oss jag och Lars.. = )

Vi ska ju få nya tapeter i hela lägenheten och i sovrummet så skulle vi ha en svartfondvägg med vita väggar i resten av rummet.. Men nu hittade vi som sagt en ny tapet som vi vill ha, man den kostar ju lite mer än vad dom får kosta så att det blir ju så att vi får lägga till en slant om vi ska ha den. Ska prata med våran hyresvärd om vi kan få ändra om planerna lite.. = ) Hoppas bara att han går med på det..
Det är ju som sagt en svarttapet med silvrigablommor på.. Och jag kan ju lova att det är en av dom finaste tapeterna som jag har sett.. = ) Så nu kan man ju verkligen hoppas att vi får välja den.. Vi måste ju tänka på att det kanske är nån annan som ska flytta in här nån gång, om det nu skulle ske att vi flyttar här ifrån vilken är ganska osannolikt men allt kan ju hända..
Jag har dock ingen bild på tapeten men vi ska väl låna hem katalogen snart så då fixar jag en bild.. = )

Nä nu ska jag ta och käka lite vattenmelon.. *mumma*

= )
                                                                                                                      Foto: Jag

Få se om vi kanske får främmande imorgon av Pillan, Sammy och Adam.. = ) Skulle vara trevligt..

Lilla Adam.. = )
Sitter och käkar macka
                                                                                                   Foto: Pillan tror jag

Stora Sammy.. = )
ute och går på en vårprommis
                                                                                                    Foto: Pillan tror jag

Jag har en bild på Pillan också men jag tror inte att hon vill att jag lägger ut den.. *haha* du vet vad jag menar.. = )

Kram på er

Tvättat bilen!

Idag efter att vi hämtat Elise på dagis så åkte vi till Johan och tvätta bilen, och de var väldigt behövligt. Dör det var nån jäkla fågen som hade lagt en blajja på bilen.. Så medan Johan och Lars tvätta bilarna så tog jag och Elise en liten promenad med Tilda.. = )

Elise håller i tilda så att hon inte ska springa iväg.. = )
= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Elise pussar Tilda.. = )
= )
                                                                                                                      Foto: Jag

Åsså får Elise en puss av Tilda också.. = )
= )
                                                                                                                      Foto: Jag

Nä nu blir det att dricka lite kaffe och kolla lite på tv.. = )

Kram på er

Trött!!!

Jag fattar inte att jag är så trött hela tiden, det är ganska jobbigt kan jag ju lova .. Men men det går nog över snart.. Nä nu ska jag ta och kolla på Top Chef innan vi ska hämta lilla på dagis.. = )

Fin bild... = )
= )
                                                                                                                      Foto: Jag

Ha de så bra skriver mer ikväll..

Kram på er

Åhhh

Jag vill klippa mig men jag vet inte hur, nån som har nå förslag? Hmm.....

Snälla hjälp mig nån..

Kram på er

Tråkigt väder..

Jo de kan man ju ta och säga att det har varit idag, konstigt om inte annat... Idag har vi inte gjort så mye varit ner på
banken och fixat med e-legitimation och efter de så gick vi bort till min farmor på kupan och hälsade på.. Hittade nya kaffekoppar som jag köppte, det är ett par koppar utan öron eller vad man ska säga ..

Lägger upp en bild på dom
= )
                                                                                                                  Foto: IKEA

Nä nu ska jag ta och kolla lite på Navy CIS och efter de ska vi kolla på House... = )

Kram på er


Kul då!

Igår så formaterade vi datorn och vi har inte skrivit upp vad vi hade för favoriter... Hmm nu ska man sitta och försöka komma på vad man hade för några..

Igår var vi till Lars mamma och gratta henne också det var jätte trevligt fick mye smaskigt fika.. = )
Efter att vi hade fikat gick vi ut med barnen så att dom fick vara ute lite och leka.. = ) 

Idag så ska vi inte göra så mye ska till Lars pappa och tvätta bilen, sen tror jag att vi skulle till Johan också och hjälpa han med datorn.. Nä nu ska jag inte sitta här och slösa bort dagen, måste ju göra lite nytta också.. = ) 

Lägger ut lite bilder från kolmården kommer att komma fler innom kort.. = )

En söt liten apa, hon har en liten unge på ryggen kanske inte syns så jätte mye men den sitter där iaf.. = )
Ellehur då 
                                                                                                                    Foto: Jag

Papegoja (blågulara)  = )
= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Papegoja (vet inte vad den andra heter men jag tror att det är en papegoja) = )
2 st av dom.= )
                                                                                                                     Foto: Jag

En till söt liten apa.. = )
= )
                                                                                                                     Foto: Jag

Krokodilerna li gger och vilar sig... = )
= )
                                                                                                                     Foto: Jag

Hitta nemo.. = )
= )
                                                                                                                    Foto: Jag

Elise innan vi åkte in på safarin, ganska bra bild om jag får säga det själv.. = )
Innan vi åkte in på safarin
                                                                                                                     Foto: Jag

En sebra som fanns inne på safarin.. = )
Nån av alla sorter! = )
                                                                                                                     Foto: Jag

Kommer att komma fler bilder innom kort.. = )

Kram på er nu

Fixat låtar till Elise!

Jo de har man ju suttit och fixat med nu, tog ett tag men nu är jag klar så nu har hon en massa nya låtar på datorn.. = ) En massa barnlåtar allt ifrån Varbor du lilla råtta till En elefant balanserar. Hade även tänkt att lägga upp lite bilder men då kan jag ju inte göra det nu för Lars ska gå en instanse på WOW, och eftersom det laggar så mye om jag ska lägga upp bilderna så kan jag inte göra de nu tyvärr..

Men jag ska fixa det senare jag lovar.. = )

Fin bild.. = )
= )
                                                                                                                      Foto: Lars

Kram på er

Pissväder!

Guuud vilket pissväder det är idag alltså.. Idag på dan var det ju jätte fint väder och nu är det så pissit ute så de är jätte tråkigt. Men men det behövs ju detta också..

Ska snart kolla på Criminak minds, jag tycker ju att den serien är jätte bra.. Missade dock förra veckan var ju hos Adde och Pillan då och käkade gott och tittade på brasan.. = )

Nä nu ska jag ta och fixa nå fika skriver mer imorgon ska ta och lägga ut lite bilder imorgon också sen vi var i kolmården..

Våran glada lilla trollunge.. = )
innan safarin
                                                                                                                      Foto: Jag

Kram på er

Hästen!

Idag så klättrede hon upp på hästen själv för första gången.. = ) Och då var vi tvungen att knäppa några kort.. = ) Ska ta och lägga in två bilder sen ska vi ta och käka lite lunch.. = )

Lite glad eller vad?
=)
                                                                                                                    Foto: Lars

Sitter på hästen och kollar på Mamma Mu & Kråkan.. = ) en ny favorit för Elise! 
= )
                                                                                                                     Foto: Lars

Skriver lite mer senare idag. Så ni får ha de så bra tills dess.. = )

Kram på er

Rastlös.. =(

Rastlös och grymt sugen på godis.. =( vet inte vad man ska ta och hitta på inte så roligt väder att gå ut och gå heller.. Men men få se vad man hittar på nör Elise har vaknat hon är så trött när hon kommer hem från dagis på dagarna så hon brukar vilja sova lite då. Och det kan hon ju få göra eftersom det inte stör hennes nattsömn. Få se om man tar en promenad bort till farmor och farfar och fika lite.. = )

JÄVLA HUVUDVÄRK, den skulle jag ju kunna skippa helt och hållet.. Hjälpte inte när jag tog en Alvedon heller.. Hoppas på att den går över snart.. = )

Nä nu ska jag ta och plocka lite här innan Elise vaknar.. Men ha de nu så bra och sköt om er..

Lillkissen ligger och vilar i skuggan.. = )
= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Två trötta snöleoparder (årets djur) skötarna är där och försöker locka fram dom med lite käk.. = )
= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Fick dock inte så bra bilder på lejonen man fick ju inte direkt veva ner rutorna..
= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Inne på tropicarium (hur det nu stavas) så söt.. Också har hon ungen på ryggen.. Den syns dock inte = ( 
= )
                                                                                                                       Foto: Jag

Läcker bild om jag får säga det själv (för er som inte ser så är det huvudet på en orm) denna orm heter Gabonhuggorm . 
= )
                                                                                                                          Foto: Jag

Dvärgsilkesapan, kan man säga nå annat än att den är grymt söt.. = )
Så söt! = )
                                                                                                                      Foto: Lars

Nä nu har jag inte tid med de här nå mer men ha nu så bra och sköt om er, ska ta och väcka lilla nu. Så ska vi ta och hitta på nå roligt.. = )

Kram på er alla

Tvättdag!

Jo så är det ju idag har vi som sagt tvätt dag. Sen vi kom hem har vi inte gjort så mycke, Elise är ju på dagis så vi har bara tagit det lungt idag. Igår var Lars in och träna.
Jag har grymt ont i benet så jag måste ha sträckt mig på nå konstigt sätt. Kan nästan inte gå på benet.
Åhh vad ska man skriva??

Har ingen ork att sitta här och skriva nå nu.

Så jag tar och lägger in en bild iställe ska fixa dom andra bildera här om nån dag så jag kan lägga upp dom också men ni får ett litet smakprov nu.. = )

Jag har ett till kort på denna lilla sak och då ser man ungen som hon bär på ryggen lägger upp den nån annan dag.. =)
En vacker liten varelse
                                                                                                                      Foto: Jag

Nä nu ska man ner i tvättis då..


 


Borta bra men hemma bäst..

Måste säga de att det har vait jätte skönt att vara borta ett tag, och jätte kul har det också varit kan jag ju lova.. = ) Men det är skönt att vara hemma igen.

Gud vilket väder vi hade alltså, det var 20 grader och skinande sol.. Men djuren var ute ändå som tur va annars hade det ju inte varit så kul.. Först åkte vi igenom safarin där fick vi se en massa olika djur. När vi kom in till björnarna så var vi på väg att få en björn upp på huven. Han sprang och jaga en annan björn och då så var han på väg upp på huven. Han stannade framför bilen men sen så sprang han igen... = ) När vi kom in till lejonen så låg dom precis vid ingången så vi fick några jätte fina bilder.. = ) efter lejonen så var det inge mer djur där. Dock så har jag inte skrivit med alla djur som vi såg men kommer att lägga ut bilder om ett tag..
När vi kom in påkolmården så fick vi även där se en massa underbara djur. Först när vi kom in dit så gick vi till bamsesvärld så att Elise fick leka lite, och efter de blev det en massa djur igen..

Men nu orkar jag inte skriva mer ska lägga mig på soffan och slappa..


Underbar bild på Elise i bilen innan Safarin.. = )
innan safarin
                                                                                                                        Foto: Jag

Ha de nu så bra så skriver jag nå mer här om nån dag eller kanske redan imorgon.. = )

RSS 2.0