Tvätt dag!

Tvätten ligger i maskinen, golven är damsugade och blommorna är vattnade.. Så vad ska man hitta på nu då?? Det var ju en bra fråga de.. När jag har hängt tvätten så tänkte jag ta en lite längre promenad.. Känner att jag måste komma ut och göra något.. Man kan ju inte sitta inne i lägenheten hela dagarna..

Igår så förstörde Soc hela min jävla dag.. Kärringen ringde för det första och väckte mig.. Sen när jag väl var vaken så säger hon att jag inte ska få nån hjälp av dom eftersom jag kommer att få tillbaks på skatten.. Jaha tänkte jag hur fan ska jag kunna betala räkningarna denna månad då? Då sa kärringen att du får ringa till din hyresvärld och säga att dom får vänta på pengar tills nästa månad när du får skattepengarna..
Men jag behöver inte göra det som tur är, tycker inte om att ringa till alla företag och säga att dom får vänta med pengarna.. Sen kanske inte alla kan vänta heller..
Men som tur är så har jag världens underbaraste mormor och morfar som var så snäll och lånade ut pengar till mig så jag kan betala mina räkningar denna månda.. Hade inte klarat det utan mina underbara morföräldrar..

Nog om det nu, imorgon blir det jobb på Tingsta mellan 16-21 ska blir skönt att få jobba lite.. = )

Nä nu ska jag ta och plocka lite här hemma igen..

Kram på er kanske skriver mer lite senare.. <3

Saknar min lilla solsktole nå oerhört.. Mammas lilla prinsessa. <3<3


Nu var det ett tag sedan igen..

Jag måste verkligen bli bättre på detta..
Det är ju rätt kul att skriva här, men det har liksom inte funis tid till det men det kanske blir bättre nu när jag är klar med Undersköterske utbildningen..

Jag blev klar med utbildningen förra veckan och jag kan ju lova att det känns extremt skönt att vara klar. Har fått jobb i sommar också på Skottsundsbacken, ska jobba där juli till mitten på augusti.. Ska jobba lite på Centrumvillan i Granloholm också. = )

Eftersom det var ett tag sedan jag skrev nu så har jag hunnit flytta till en ny lägenhet också med min underbara dotter.. Känns skönt att börja om på nytt efter allt som har hänt.. Jag trivs jätte bra in min nya lägenhet.. Elise trivs också jätte bra det märks så tydligt på henne.. = ) Jag och Lars har henne varannan vecka.. Så på veckorna när hon är hos Lars så är det tomt här hemma kan jag lova, men som tur är så har jag Izzie som håller mig sällskap då.. = )

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. =S känns som om jag bara skriver en massa tråkiga saker som inte ni vill läsa om.. = ( men jag hoppas att någon där ute tycker om att läsa det jag skriver om..

Kan även berätta att Elise har skrivit sitt namn helt själv så nu tänkte jag försöka boka in en tid hos Clifford så jag får göra klart min tatuering.. Elise ritade ju en säl som jag tatuerade in på min arm så nu ska jag skriva in hennes namn under den.. Jag har alltid velat ha något som symboliserade henne så jag tyckte att en sån tatuering passade jätte bra.. = )
Den första bilden är sälen som jag pratade om, under den ska jag skriva in Elise namn som på bilden..
Jag har även suttit och skrivit lite om år månad och datum som jag vill göra


2007

Var året du föddes

Augusti

Var månaden du kom till oss

15

Är dagen jag alltid kommer att minnas

 

Detta vill jag också skriva på min arm fast med annat typsnitt då..


Nä nu ska jag ta och baka en rabarberpaj..

Ha det bra så länge så kanske jag skriver mer sedan under dagen.. = )

 

 

Kram på er alla


RSS 2.0