Marängblåbärspajen!

Kan ju lova att jag blev nöjd med den. Lyckades att få marängen helt stel, nu återstår det bara att se om den smakar lika smaskens som den ser ut att göra... Haha
Men det ska nog inte vara nå problem för den har ju blivit god alla andra gånger.. =) nu har man städat också. Så nu behöver jag inte tänka på de innan vi åker imorgon heller så de är ju skönt.. =)

Sitter nu och lyssnar på Cher - Just like Jesse James och  lite annat smått och gott..
Måste ju säga så mye som att jag tycker att denna kvinna är en underbar sångerska..

Nä nu ska jag ta och fixa håret lite tror jag innan vi ska åka iväg. Vi ska dra lite tidigare så att Elise kan leka lite med Sammy och Adam, dom tycker ju så mye om att leka med varandra.. =) det märks verkligen att Elise tycker om sina kusiner.. =)

Lilla Adam käkar macka.. =)
Sitter och käkar macka

Vackert vårkort.. =)
ute och går på en vårprommis

Fixat!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen och jag ber om ursäkt för det. Till er som håller på att läsa min blogg!
Men idag har jag iaf fixat med sallad tills imorgon när vi ska åka till kolmården. Jag har diskat packat färdigt, och nu håller jag på att baka tills ikväll. Ska ha med mig en paj till Adde och Pillan det är en marängblåbärspaj och till den ska man ha marsansås. Men den ska inte jag fixa den skulle Pillan ta och fixa.. =) Börjar känna mig lite stressad ska ju hinna med att städa också lite innan man åker så att man inte kommer hem till ett bombat h**hus, ska göra rent i kattlådan också tömma soporna slänga disktrasan vattna blommorna också. Ni förstår ju det är ju lite att göra.. Men men det ska nog gå bra, när man har gjort allt de man ska göra så tycker man att det är jätte skönt när det är gjort.. =)

Igår gjorde vi inte så mycke jag och Lars var ut på birsta och handla lite inför resan medans Elise var på dagis, det är så mye lättare att handla när inte hon är med. Efter att vi hade hämtat henne så tog vi en promenad till min farmor och farfar och fika lite, dom ville träffa oss innan vi åkte.. =) Så vi satt ute för första gången och fika där igår.. Det var så mysigt att sitte i solen och fika. Dock så blev jag lite snurrig i kolan för jag är ju så dålig på att dricka när det är så varmt ute. Så när jag skulle in och fylla på vattenflaskan så sa Lars till mig att du kan gott och väl dricka två flaskor med vatten.. *hehe* drack dock bara en halv..

Nä nu ska jag ta och kolla in pajen den står just nu i kylen innan jag ska ställa in den i ungnen medans jag gör marängen, när jag har gjort klar marängen så ska jag hälla ner blåbärna där och vända om försiktigt. Efter de så ska man hälla ner det i pajformen och in med det i ugnen ett tag till marängen har fått lite fär..

Men jag skriver mer ikväll innan vi går och knoppar..

Var tvungen att ta ett kort.. =)

Kram på er

Kolmården här kommer vi!

På fredag åker vi till kolmården.. =) Ska bli så kul att åka iväg med Elise och kolla på djuren och bara ha det mysigt.. =) Innan vi åker så ska vi till Sammy och Adam på torsdag och käka god mat med Carina, Clifford, Adde, Pillan och Lena förmodligen också vi då. Ska bli trevligt. Ska käka lite mat sen ska vi upp på brasan och kolla läget.. Efter de så ska vi hem och fixa lite innan resan på fredag.. =) Måste ju packa och lite små saker som vi kan ha i bilen på vägen ner..

Ska förbi hos Johan och hämta en DVD som man kan ha i bilen och kolla på film, mest för Elise skull så att hon har något att göra. Blir att ta med sig Pippi och Emil till henne.. =) Själv ska jag ta med mig en bok så att jag har något att göra när hon har somnat..

Åsså måste jag ju städa lite också så att man inte har de och göra när man kommer hem, ska fixa så att Izzie har käk mamma ska få gå hit och kolla henne bara ska fixa kattlådan vattna blommorna, så att dom inte dör ut för oss medans vi är borta. I och för sig så l'r ju mamma vattn dom om jag skulle glömma det *ler* brukar vara ganska dålig på att vattna dom.. =P

Nä nu ska jag inte sitta här mer har ju lite att göra, ska fixa käk..
=)
                                                                                                          Foto: Från Googel

Ha det nu så bra.
Kram

Taco idag!

Idag ska vi hem till mamma och käka lite Taco.. =) Det ska bli smaskens, har inte gjort så mycke idag Elise klev upp klockan 08:30 och då ville hon kolla på Pippi som vanligt sen vid klockan 11:30 gick hon och la sig, då passade jag på att läsa lite. Men jag blev dock så trött att jag tvärslockna på soffan. Och jag kan ju lova att det var skönt att sova lite.. =) Får ju inte sova så mycke på nätterna.. =( Jag vet inte vad det är men jag sover jätte dåligt, och även fast det är finväder ute så måste man ju tyvärr sova någång. Men som sagt vi ska ju äta hos mamma idag och då kommer vi ju ut ett litet tag idag också, det är ju inte så långt till min mamma så vi kan ju gå dit. =)

Nä nu ska jag ta och kolla om lilla vill ta och kliva upp. Eller först ska jag kolla reklamen om det är nå vi ska handla till veckan. Sen måste jag nog ta nått att dricka också.. =)

Sitter hemma hos mormor och solar lite.. =)

Nä men ha de nu så bra i det vackra vädret och sköt om er..

Kram på er

Promenad!

Jo de har vi tagit oss idag också .. =) Kan man göra annat är att vara ute i detta väder? Det är ju så himla skönt ute så man måste ju bara passa på att vara ute nu.. =) Elise tycker att det är skönt att vara ute också.. =) Idag tog vi en promenad upp till Forsa och kolla lite, efter de så tog vi oss en glass på Bommengrillen årets första mjukglass.. =p
Ska även ta och lägga upp lite bilder hade jag tänkt.. (från promenaden)

Ikväll så ska vi gå på bio med min lillebror och Johan.. =) ska se Fast and Furious..

Kommer här lite bilder..

Skönt ute.. =)
Härligt väder för en promenad idag.. =) 
Foto: Jag

Mina två älsklingar.. =)
Älskar er! =)
Foto: Jag

Tog en bild efter väge.. =)
Var tvungen att ta ett kort.. =)
Foto: Jag

Käkar glass och kollar in vad pappa gör. =)
Vi var tvungen att köpa en glass i detta vackra väder! =)
Foto: Jag

Hemma hos mormor efter promenaden, första gången utan byxor denna sommar.. =)
Sitter hemma hos mormor och solar lite.. =)
Foto: Jag

Nä nu ska jag ta mig en satsumas och kolla lite på tv medans Elise sover..

Hoppas att ni blir friska snart nu, så att vi kan hitta på nå.
Tänker på er Sammy och Adam

Kram på er

Stan idag!

Idag har jag och Elise varit på stan och kollat lite. Hittade ganska mye som jag ville köpa till henne men dock så hade jag inte råd med de.. =( Men det kommer nog förhoppningsvis snart en tid då vi kan köpa en massa saker till henne. Jag har som sagt sökt en massa jobb så jag hoppas att jag får napp på nått av dom.. Ingen som vet av någnstans där dom söker folk? efter stan så åkte vi ut på Coop och handla blöjjor och lite mat.. =) Köpte en lax på fan 4710 kg den var ju inte liten om man säger så då.. =p Åsså köppte vi lite annat också..

Efter de så åkte vi hem och la Elise ett tag, sen när vi hade käkat så tog vi en promenad till min farmor och farfar det har ju varit så skönt väder ute idag.. Jag och Elise satt ute på stan idag och bara njöt av solen.. =) 

Nä nu ska man ta och hämta en Satsumas och kolla lite på Ross Kemp på Discovery.. Sitter och bläddrar mellan 5:an och Discovery..

Ha det nu så bra och håll nu tummarna att det blir samma väder imorgon.. =)

Fin bild på farmor och Elise
                                                                                                                        Foto: Jag
Kram på er

BVC!

Jo vi var ju sär idag, skulle kolla öronen på henne och dom såg bra ut kollade även vikten och hur lång hon var. =) Var ner på labb också för att hennes kiss luktar starkt och att hon har haft feber välldigt länge.. Så dom tog en snabbsänga.. Åsså fick vi hem så att hon skulle kissa i ett rör. Så vi får se hur det går eftersom hon inte har börjat att potträna.

Hmm, vad har emn hittat på sen man kom hem från BVC då.. Jo jag har vårstädat och de är så skönt att ha det gjort. Men det är ju inge kul och stå där och veta att man måste städa.. Men när det väl är klart så är det så skönt och då är man så glad att man gjorde de..

Nu ikväll så kom johan hit och då gick vi ut för att tvätta bilarna..
Elise ville ju också hjälpa till hon sprang där med sina galonkläder och hink och spade.. Hon ville även låna slangen och spola av bilderna hon också..

Ganska fin bild om jag får säga min mening då...
=)
                                                                                                                           Foto: Jag

Nä nu ska man ta och leka lite med Elise men ha de nu så bra och sköt om er i det vackra vårvädret..

Kram på er

Bläää!

Idag vill jag bara ligga i sängen och sova känns det som. Håller på att bli sjuk känns det som. Fryser är snorig och har ont i halsen.. Inte alls nå kul idag, men men jag har ju varit frisk nu bra länge så nu kommer väll allt med en och samma gång.. =(

Ska man skriva mer då?
Jo kan ju skriva att det är jätte fintväder ute solen skiner. Dock så blåser det typ hur mycke som hälst känns som att man ska blåsa bort när man är ute.. =( Hade det inte blåst ute idag så hade det varit jätte skönt ute. Men men snart så är det så varmt på dagarna att man klagar över de också. Man är aldrig nöjd nångång.. =/

Ska ta och baka lite idag också tror jag. Måste ju baka nå nytt bröd så att man har frukost på mornarna när man kliver upp.. =) Det blir billigare om man bakar brödet själv också, och för den delen så blir det mycke godare.. =)
Ska nog ta och baka bullar här framöver också när vi har lite mer plats i frysen så att jag kan frysa in dom. Kan ju inte ha dom liggande framme, då måste man ju käka en bullpåse om dagen och h ur skulle man se ut då efter ett tag? Det vill jag nog inte veta.. *hehe*

Grrrrrr, vad ska man säga???

Älskar er över allt annat på denna jord.. =)
Älskar er
                                                                                                                          Foto: Jag
Aja nu ska jag inte sitta mer här har varken tid eller ork........

Ha det nu så bra och sköt om er

Kram på er


 


DRAKBORGEN

Drakborgen

Idag var vi på drakborgen för första gången, och jag kan ju lova att Elise tyckte om att vara där. =)

Ni skulle ha sett henne när hon sprang runt där och lekte.. Gud va hon tyckte om att åka i rutschkanan, i den stora borgen. Hon var även i hoppborgen och lekte lite men den tyckte hon inte om så jätte mycke.
Nästa gång blir det att ta med sig kameran dit och knäppa lite kort.
Åhh en sak till..

Pssst Sammy vi ska ta och åka iväg till Drakborgen och leka lite, en liten fågel har viskat i mitt öra att du tycker om att vara där.. =) Åsså vill Elise dit igen och då vill hon att du ska förlja med det kan jag lova.. =) Blir nog lite roligare och vara där när man har nån att leka med.

Nä nu blir det att kolla på Robinson.

Skriver mer imorgon ska lägga upp en film på Elise då också om jag får till det..

Fotot är inte taget idag. Det är taget på IKEA för ett tag sedan..
Hehe 
                                                                                                                         Foto: Jag
Ha det nu så bra..

Kram på er 


Bakat!!

Jo de har man gjort idag då. Har bakat lite tekakor, dom smakade riktigt bra måste jag säga. Blev dock inte så många men jag ska ta och baka lite Foccica också lite senare..
Det ska bli smaskens de också.

Vad har man annars gjort idag då? Hmm, har inte gjort så mycke har spelat lite wow annars så har vi inte gjort så mycke, Elise gick och la sig vid halv tolv ungefär..

Ska inte göra så mycke mer idag det är ju inte så roligt väder om man säger så, det är kallt ute inte alls nå skönt.. =( Vill ju att det ska vara varmt och skönt så att man kan vara ute och leka med Elise..

Igår så var min lillebror här och lekte med Elise.
Ska lägga upp en bild på dom tycker att den är fin synd bara att inte Elise också kollar in i kameran. =(

Elise och Crille
Christer är Elise morbror
                                                                                                                          Foto: Jag

Ha det nu så bra..
Kram på er

Jill Johnson Baby blue paper


Denna låt är så himla vacker!

Härligt!!!

Gud va de är skönt väder ute, vill att det ska vara så här hela dagarna. Så skönt att vara ute och gp när det är sådant väder.. =) man blir mer motiverad att gå när det är så här vackert väder ute... När det är grått och tråkigt vill man inte vara ute så mycke, eller inte jag iaf..

Idag har vi inte gjort så mycke.. Vi har varit in till stan en snabbis, jag var in på Arbetslivsresurs.. Ja vad ska man säga? När jag kom in så frågade han hur det går för mig med att söka jobb. Då sa jag som det var att jag hade varit och prata med Ica Maxi men vi kom fram till att det inte var nå för mig eftersom jag inte hade nå körkort, och att det skulle bli problem för mig att ta bussen dit ut när jag skulle ha börjat eller slutat på konstiga tider..
Det han sa de va att jag inte fick säga nej till jobb, att jag måste ta dom jobben jag fick erbjudanden om.

Jag är så less på dom där inne, jag har inte fått den hjälpen jag skulle ha haft tycker jag. Jag tycker att är man med i nå såntdär som dom ska hjälpa en att söka jobb så ska man för det första sitta där inne och söka tycker jag och dom ska väl pusha en till att söka jobb. Jag frågade om jag skulle kunna få nå praktikplats också men det skulle jag inte heller få nån.. Enligt min handläggare så utnytjade arbetsgivarna dom som får praktik. Det kanske dom gör men man får ju lite erfarenhet om man skulle kunna få komma in den vägen, och kanske chans till jobb efteråt men inte då.. =(

Aja nog pratat om de..

Nu ska man ta och kolla lite på pippi sen ska man på affären och köpa lite potatis så att man kan göra lite potatisgratäng..

Älskar er
Älskar er
                                                                                                                             Foto: Jag
Kram på er

Casino Cosmopol (sundsvall)

Jo där var jag och Lars igår och de var riktigt trevligt, var tvungen att gå dit och kolla hur det var där. Hade ju barnvakt till Elise så vi kunde ju passa på igår.. =) Dock så hade vi inte så mycke pengar med oss så vi kunde ju inte spela så mycke men det gör inget man behöver ju inte spela för att man är på ett Casino. Men kan ju kolla runt lite sen kan man ju ta sig en liten matbit. Vi var där ett tag och vi blev inte missnöjda så vi ska heltklart dit igen när vi har sparat lite pengar så att man kan spela lite.

Till er som inte varit där än, så tycker jag att ni ska åka in dit och kolla. Det är jätte fint där inne trevlig personal det kom en trevlig kille som visade oss runt där. Han sa även de att om man är medlem där på Casinot så är det gratis soppa på söndagar. =) Dock så är inte jag och Lars medlemmar så vi kan ju inte gå dit och käka nå soppa, sen har dom en massa andra erbjudanden för dom som är medlemmar där. Den 26 så är det black jackturnering där. Det kommer en massa sådanna erbjudanden.

Casino Cosmopol (sundsvall)
=) 
                                                                                                          Foto: Från Googel

Nä nu ska man ta och göra lite potatisgratäng men ha de nu bra och sköt om er!

Ses!


Härlig dag!

Japp idag har det varit en lika bra dag som igår... =)

Elise fick en jättefin klänning av farmor och farfar, en jätte fin bok av Sammy och Adam också fick hon ett ägg som Sammy hade gjort.

Sammy fick en bil med tillhörande släp och raket av Elise han fick även ett ark med tattoos på och en banan.
Adam fick en skrattpåse eller vad man ska säga också fick han några majskrokar också för det tycker han om, dom ska ju inte ha nå godis så det är ju bra att man kan ge bort frukt och lite sådant.. =)

Har en bild på Elise tattoo som jag ska lägga upp också har dock ingen bild på Sammys men det kanske k ommer om ett tag.


Dock inte sån jätte bra bild men det syns ju ganska bra vad det är förnågot. Och för dom som inte ser vad det är så är det en drake.
Elise har fått en ny tattoo
                                                                                                                             Foto: Jag

Nä nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla lite på Emil med Elise och Lars.
Blev tyvärr inte så att Elise kunde sova hos mormor och Crille för han åkt tyvärr på migrän så det får bli nån annan gång..

Men men nu få ni ha de så bra och sköt om er.

Jeff Dunham

Vi satt här igårkväll och kollade på Jeff Dunham, och jag ,åste ju säga även fast man har sett filmen innan så skrattar man lika mycke då som igår.. Ni måste bara ta och kolla in dom här filmerna om ni inte har kollat på dom än..


Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist


Jeff Dunham and Peanut


Jeff Dunham and Melvin

kommer en fortsättning

Jeff Dunham fortsättning

Här kommer fortsättningen


 
Walter and Jeff Dunham


Peanut VS. Jose Jalapeno


Jeff Dunham Achmed's "Jingle Bombs"



Hoppas nu att ni har riktigt kul när ni kollar på det här. För det hade vi.. =)

Glad Påsk på er

Glad Påsk

Nu hoppas jag att ni ska få en riktigt bra och trevlig påsk. Själv ska vi ha en riktigt trevlig påsk med mycke trevligt folk och mycket god mat.

Elise sitter och leker med sitt nya påskägg
Hehe satt och lekta med påskägget från gammelfarmor och gammelfarfar
                                                                                                                       Foto: Jag

Kram på er alla där ute och ha det nu så trevligt i påsk
 


Små gnabb!

Jo de har det varit idag då. Men det gör inte så mycke för jag tror att det kan behövas ibland.
Annars så har vi inte gjort så mycke idag, var och hämtade Lars TEMPURmadrass idag han fick en kudde med på köpet också. Så nu får vi se om han kanske kan få sova lite på nätterna... Kan ju hoppas på det iallafall..

Imorgon ska man till brorsan och fira han också, han fyller år idag men det blir kalas imorgon.. Med lite käk och tårta., ska käka porterstek och efter de blir det kaffe och tårta.. Innan vi går till min mamma och träffar mormor, morfar och alla andra som ska dit så ska min farmor och afrfar komma hit med ett påskägg till Elise.

På lördag ska vi hem till svärmor och svärfar och käka, och dela ut lite påskägg till barnen. Senare på dagen så ska vi iväg med Elise till hennes mormor och morbror för hon ska sova där på lördag. Ska bli skönt att få vara lite själva och käka lite gott, det kan ju behövas. Man måste få vara själv nån gång så att man inte glömmer bort varandra.

Sen på söndag eller måndag så ska vi till svärfar och käka där också..

Måste bara skriva en sak till igår när Elise skulle gå hem från dagis så fick hon en tupp med ett äpple och en russinaska av dagis.. =) Fick även ett kort i där som det stog "Glad Påsk önskar personalen" vi fick även lite grejjor men det var från Elise hon hade gjort ett ägg som man kunde hänga upp och ett kort med hennes handavtryck på som dom hade gjort en tupp av och hennes fingeravtryck hade dom också gjort och dom blev 5 små kycklingar.. =)

Nä nu ska jag ta och göra Elise klar för sängen men ha de nu så bra i påsk. Ska försöka skriva nå mer i påsk om inte annat så blir det efter påsk här..

GLAD PÅSK PÅ ER
Dock inge ägg i det än men imorgon kommer det..
                                                                                                                          Foto: Jag

Små trollen springer omkring på IKEA (dock inte så bra bild lite suddig) =(
Hehe
                                                                                                                        Foto: Jag

Ha nu en riktigt Glad Påsk och käka lungt..


Momenta!

Jo där har man varit idag då..
Åh de gick inge bra om man säger så då.. =( jag var så himla nervös så jag kunde inte ringa ut till kunderna och försöka sälja.. =( men men alla passar ju inte som säljare så enkelt är det.
Men nog pratat om de, orkar inte gå in så mycke på det. 

Man får ta nya tag och söka nya jobb, ska sätta mig och ringa runt på dagis imorgon sen ska jag ner på Ica i kvissle och lämna in mitt CV där också ska även lämna in det här i Bommen..

När jag kom hem så möttes jag av en jätte glad dotter så då blev jag genast på bättre humör.. =) Kan man bli annat än glad när man möts av en liten tjej som kommer springandes till sörren och ropar mamma.. =) Sen ville hon inte släppa mig, så det var ju lätt att laga mat ska ni se.. hehe

Aja nu ska jag ta och kolla lite på tv men ni få ha de så bra nu alla ni där ute som tar er tid att läsa min blogg.. =)  

Tänkte lägga in två bilder också innan jag slutar..

Min farmor och våran lilla Elise tycker själv att denna bild blev jätte fin (dock inge bra kvalitet mobilkamera)
Fin bild på farmor och Elise
                                                                                                                       Foto: Jag

Vårat fina påskris dock inga ägg än men det kommer, Elise ska få fixa dom imorgon. =) (dock inge bra kvalitet mobilkamera)
Dock inge ägg i det än men imorgon kommer det..
                                                                                                                        Foto: Jag

Ha det nu så bra

Tråkigt

Ja de kan man ju säga att jag har nu, jag har hållit igång hela dagen så nu när jag inte har något att göra så är det ju ganska tråkigt kan jag ju lova.. =(

Hmm, har moppat golvet städat i köket och grejsa på här hela dagen.

Undra om man ska ta och gå till farmor och farfar då kanske..

Aja ska ta Elise nu iaf men ha de bra så höres vi nå..


Älskar dom här två över allt annat på denna jord kan jag ju lova.. =)

Far och dotter
                                                                                                                         Foto: Jag

Kram på er alla där ute

Hmm

Vad ska man hitta på idag då? Har ju typ gjort allt jag skulle ha gjort idag.. =S men man kanske ska ta och städa lite kanske.. Damsuga och torka golven igen.. Nackdelen med att det börjar bli vår det är att det blir så grisigt ute.. =( Men annars så är det ganska bra tycker jag.. Nu tycker jag att vi har haft snö för länge, men jag kollade dock på aftonbladet förut och då såg det ut att kunna bli snö på söndag.. :@ vill inte ha mer snö nu..

Aja nog pratat om det..
Idag har jag och Elise varit uppe sedan klockan 08:30 sen dess har vi kollat på pippi, Elise har fikat två rån lite majskrokar och lite flingor. Nu här vid lunch så har hon badat lite också har vi käkat lite lunch det blev potatis och fisk i äggsås.. *smaskens*

Nä undra om man ska försöka lägga lillhöna och se om hon vill sova lite midda...

Ska gå och kolla hur det är med Lars han ligger i migrän.

Älskar er
Älskar er över allt annat på denna jord..                                                   Foto: Jag

Gud va skönt!

Det var så härligt väder igår, synd bara att det är så tråkigt väder idag! =( Grått och tråkigt.. 
Idag ska vi ut på coop och handla lite.. 
Ska handla lax åhh gud det ska bli så smaskit.. =) 

Nä nu ska jag gå och kolla vad våran lilla trollunge hittar på med, hon käkar nog lite klistermärken från skåpet i hennes rum.. 

Var på hm och kolla lite då hittade vi denna!
Dock inte sån bra bild men den duger.. =)                                        Foto: Jag

Nä ha de nu så bra ute i det gråa och trista vädret..

Kram på er
 

RSS 2.0